Bestelzuil voor in jouw horecazaak?

Een selfservice bestelzuil voor in jouw horecazaak of cafetaria is een goede manier om de omzet te verhogen. Het helpt namelijk jouw gasten om sneller te bestellen en te betalen. Niet meer in de rij staan om te bestellen maar direct bij een bestelzuil bestellen.

Echter, een selfservice bestelzuil is vaak erg duur. Sommige bestelzuilen lopen op tot 5.000 euro. Dat is aardig aan de prijs. Daarnaast neemt een selfservice bestelzuil ook kostbare ruimte in beslag in jouw horecazaak of cafetaria.

Goedkoper en beter alternatief voor een bestelzuil?

Er is een goedkoper en beter alternatief voor een selfservice bestelzuil, namelijk laten bestellen via Facebook Messenger of WhatsApp. Door gebruik te maken van de smartphone van jouw gasten hoef je niet een dure bestelzuil neer te zetten, wat aardig geld scheelt in de aanschafkosten. Via onze chatbot gaat het laten bestellen en betalen volledig automatisch. Je hoeft als restauranteigenaar er dus niets voor te doen.

Jouw gasten kunnen een gesprek starten door een weblink te openen, of de QR code te scannen . Tijdens het gesprek zal de chatbot vragen wat jouw gasten willen bestellen. De gast betaalt via de smartphone. Wanneer een bestelling is betaald, wordt de bestelling doorgestuurd naar het kassasysteem en de gast krijgt een notificatie dat zijn bestelling eraan komt.

Het voordeel, het werkt ook voor afhaalbestellingen of bezorgingen.

Probeer de demo
Alternatief voor de bestelzuil
bestelzuil alternatief

Bestellen via een chatbot? Hoe werkt dat?

  • De gast ziet de QR code, scant het en kiest een messaging app zoals Facebook Messenger om met de chatbot te praten.

  • De chatbot praat met de gast, neemt de bestelling op en handelt de betaling af. Dit gaat volledig automatisch dus je hoeft er niets voor te doen.

  • Zodra de bestelling is betaald, wordt deze bestelling rechtstreeks naar de keuken of bar gestuurd. Wanneer er geen kassakoppeling is krijg je een heldere notificatie van iedere nieuwe bestelling.


Meer over hoe het werkt

Vergelijking bestelzuil of een chatbot

Bestelzuil

Chatbot

Aanschaf Tot 5.000 euro Geen
Maandelijkse kosten Maandelijks onderhoudscontract Per bestelling
Ruimte in jouw horecazaak 1m2 per bestelzuil Geen

Vragen? Mail naar info@tableduck.com of bel met +31(0)6 29 19 31 18