QR Bestel app voor in de horeca

Een QR Bestel app is de ideale oplossing om contactloos bestellingen op te nemen in jouw horecazaak. Gasten kunnen op hun eigen smartphone het menu bekijken, bestellen en betalen.

Door het scannen van een QR code op tafel komen gasten terecht bij jouw QR Bestel app. Je hoeft zo geen bestelling meer op te nemen, of de rekening te komen brengen. Het scheelt jou en jouw personeel tijd en dus geld. Daarnaast voorkomt het dat mensen weglopen omdat het te lang duurt. Een QR Bestel app zorgt er dus ook voor dat je geen omzet meer misloopt.

De voordelen van QR Bestellen

Via de QR code kun je gasten laten bestellen via bestaande messaging kanalen zoals Facebook Messenger of WhatsApp. Dit gaat volledig automatisch door middel van een chatbot die het gesprek met jouw gasten aangaat. Bestellingen worden rechtstreeks de kassa ingeschoten.

Voordelen van een chatbot:

  • Het is simpel en intuïtief in gebruik. Je kunt vertellen wat je wilt bestellen via chat of voice.
  • Je hoeft er geen app voor te downloaden zoals vaak bij een bestel app.  De chatbot maakt gebruik van bestaande messaging platformen zoals Facebook Messenger, Twitter en Telegram. Eenmaal een berichtje gestuurd, dan hoef je ook niet meer de QR code te scannen.
  • Door bestaande messaging platformen te gebruiken, kunnen gemakkelijk (promotionele) berichten terug worden gestuurd om nieuwe bestelling op te nemen.

De QR bestel chatbot is volledig in jouw huisstijl zodat het goed aansluit bij jouw horeca concept.

Probeer de demo
Alternatief voor een horeca bestel app

Hoe je gasten kunt laten QR Bestellen

Tafel service

In jouw restaurant kunnen bestellen en betalen zonder bediening.

Bezorging

Als je de hoge commissies van de bezorg platformen niet meer wil betalen.

Afhalen

Gasten gemakkelijk een pre-order laten plaatsen en ophalen.

Room service

Niet meer hoeven bellen met de receptie maar simpel via de chatbot een maaltijd bestellen.

Een QR Bestellen chatbot. Hoe werkt dat?

  • De gast ziet een flyer met een QR code, een bestelknop op jouw website of een berichtje op Facebook. Vervolgens kiest de gast een messaging app zoals Facebook Messenger om met de chatbot te praten.

  • De chatbot praat met de gast, neemt de bestelling op en handelt de betaling af. Dit gaat volledig automatisch dus je hoeft er niets voor te doen.

  • Zodra de bestelling is betaald, wordt deze bestelling rechtstreeks naar de keuken of bar gestuurd. Wanneer er geen kassakoppeling is krijg je een heldere notificatie van iedere nieuwe bestelling.Meer over hoe het werkt